El Dani Garrido, de Carrusel Deportivo, ens ajuda a crear la nostra ràdio

El Dani Garrido, de Carrusel Deportivo de la Cadena Ser, ens dóna consells per ser bons reporters i reporteres de ràdio. Hem fet una videotrucada on ens va explicar què és això de fer ràdio i ens va remarcar la importància de treballar en equip.

Nosaltres hem mostrat els nostres treballs radiofònics i algunes de les imitacions que sabem fer. El Dani ha quedat sorprès de la gran feina, ens va felicitar i ens va engrescar a continuar treballant.

El locutor ens acompanya en la creació de la nostra ràdio Reporters de Virolai i, fins i tot, ha aconseguit que aprofitem la sintonia de Carrusel Deportivo per a la nostra emissora, entre moltes altres sorpreses.

A més d’aquest ajut i acompanyament en la distància, ens està regalant alguns detalls que difícilment oblidarem, com fer-nos arribar vídeos d’alguns personatges públics que admirem i que ens dediquen paraules motivadores.

Moltes gràcies Dani, per acompanyar-nos, per ser tant proper, i com dius “ser un bon amic en Madrid”! Segur que quan tot això acabi ens podem retrobar sense pantalles. I gràcies Lourdes i Laura, profes del cole, que també ens doneu un cop de mà en aquest bonic projecte.

Vols veure un trocet de la nostra trobada amb el Dani? Doncs aquí el tens.

CAST:

Dani Garrido, de Carrusel Deportivo de la Cadena Ser, nos da consejos para ser buenos reporteros y reporteras de radio. Hemos hecho una videollamada donde nos ha explicado qué es esto de hacer radio y ha remarcado la importancia de trabajar en equipo.

Nosotros hemos mostrado nuestros trabajos radiofónicos y algunas de las imitaciones que sabemos hacer. Dani ha quedado sorprendido de esta labor, nos ha felicitado y animado a continuar trabajando.

El locutor nos acompaña en la creación de nuestra radio Reporteros de Virolai y, incluso, ha conseguido que aprovechemos la sintonía de Carrusel Deportivo para nuestra emisora, entre otras muchas sorpresas.

Además de esta ayuda y acompañamiento en la distancia, nos está regalando algunos detalles que difícilmente olvidaremos, como enviarnos videos de algunos personajes públicos que admiramos y que nos dedican palabras motivadoras.

Muchas gracias Dani, por acompañarnos, por ser tan cercano, y como dices “ser un buen amigo en Madrid”! Seguro que cuando todo esto acabe nos podemos reencontrar sin pantallas.

Y gracias Lourdes y Laura, profes del cole, que también nos ayudáis en este bonito proyecto.

¿Quieres ver un trocito de nuestro encuentro con Dani? ¡Pues aquí lo tienes!  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s